© Malatya Time

Malatya’da Hava Durumu: Parçalı Bulutlu Bir Çarşamba Sizleri Bekliyor

Malatya’da Çarşamba günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Gün içerisinde sıcaklık 27 dereceye kadar çıkarken, akşam saatlerinde 17 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Rüzgar ise zaman zaman 20 km/s’e kadar ulaşacak.

Malatya’da Çarşamba günü boyunca parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Sabah saatlerinde 20 derece olan sıcaklık, öğle saatlerinde 27 dereceye kadar çıkacak. Günün ilerleyen saatlerinde ise sıcaklık kademeli olarak düşerek akşam saatlerinde 17 dereceye kadar inecek.

SICAKLIKLAR 27 DERECEYE KADAR ÇIKACAK

Sabah saatlerinde parçalı bulutlu ve ılıman bir hava etkili olacak. Özellikle öğle saatlerinde sıcaklık 27 dereceye kadar ulaşacak. Bu saatlerde dışarıda olacak vatandaşların tedbirli olması tavsiye ediliyor.

AKŞAM SAATLERİNDE SERİNLEME BEKLENİYOR

Akşam saatlerine doğru hava serinleyecek ve sıcaklık 17 dereceye kadar düşecek. Rüzgar hızının da akşam saatlerinde 15-20 km/s’e çıkması bekleniyor. Malatya halkını serin bir akşam bekliyor.

RÜZGAR HIZI YER YER ARTACAK

Rüzgarın gün boyunca yer yer şiddetlenmesi bekleniyor. Özellikle sabah ve öğle saatlerinde rüzgar hızının 20 km/s seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerinde rüzgar hızında artış devam edecek.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER