© Malatya Time

Malatya'da Hırsızlık Operasyonu: 6.580 kg Kuru Kayısı Çalındı!

Malatya İl Jandarma Komutanlığı, huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla yürüttüğü operasyonlarla dikkat çekiyor. Jandarma Dedektifleri (JASAT), 8 ayrı hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonlarda, yaklaşık 1.000.000 TL değerinde 6.580 kg kuru kayısı ele geçirildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, hırsızlık olaylarını aydınlatmak ve suçluları yakalamak için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Jandarma Dedektifleri (JASAT), 24 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirdiği operasyonda, ilimizdeki 8 farklı hırsızlık olayında toplam 6.580 kg kuru kayısı çaldığı belirlenen 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen şüpheliler, çeşitli adreslerde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Yaklaşık 1.000.000 TL değerindeki kuru kayısıların da ele geçirildiği operasyonda, gözaltına alınan şüpheliler adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

SUÇLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Jandarma, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla suçların önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER