© Malatya Time

Malatya’da ‘İyilik Elçisi’ Projesi: Gençler Sosyal Yardım ve Kültürle Buluştu!

Yeşilyurt Belediyesi, ‘İyilik Elçisi’ Projesi kapsamında Turgut Özal Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencilerini ağırladı. Gençler, sosyal yardım projelerini yerinde inceleyip, tarihi mekânları ziyaret etti.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE SOSYAL YARDIM EĞİTİMİ

Yeşilyurt Belediyesi’nin ‘İyilik Elçisi’ Projesi, gençleri sosyal yardımlaşma ve kültürel değerlerle buluşturmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in katılımıyla düzenlenen etkinlikte, Turgut Özal Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencileri sosyal yardım projelerini yerinde inceledi. Yeşilyurt’un çeşitli kültürel mekanlarını da gezme fırsatı bulan öğrenciler, bölgenin tarihi ve sosyal yapısı hakkında bilgi sahibi oldu.

TARİHİ MEKÂNLAR VE SOSYAL YARDIMLAR BİR ARADA

Öğrenciler, Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşı’da gerçekleştirilen sosyal yardımlaşma faaliyetlerini yerinde gözlemlerken, Mahmut Çalık & Ahmet Çalık Tekstil Müzesi, Gedik Kültür Merkezi ve Savunma Sanayi ve Savaş Makineleri Açık Hava Müzesi gibi kültürel alanları gezerek Yeşilyurt’un kültürel zenginliklerini yakından tanıdılar.

ÖĞRENCİLER İYİLİK ELÇİSİ OLARAK YETİŞİYOR

Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit, öğrencilere hitap ederek “Yardımlaşma ve paylaşım ruhu sadece derslerde değil, hayatın her alanında önemlidir. İyilik Elçisi Projemizle, gençlerimize bu değerleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Sosyal yardım projelerimiz, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biridir.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER