© Malatya Time

Malatya'da, Kimlik Belgesi Sorunu Çözülüyor: Geçici Belge Alabilirsiniz

15 Eylül 2024 Pazar günü yapılacak 2024 KPSS Ortaöğretim sınavına katılacak adaylar için önemli bir düzenleme açıklandı. Nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden adaylar, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Nüfus Müdürlükleri'nde 07.00-10.00 saatleri arasında Geçici Kimlik Belgesi alabilecek. Sınav gününde kimlik belgesi ihtiyacı olan adayların bu imkândan yararlanmaları tavsiye ediliyor.

15 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS Ortaöğretim) için önemli bir duyuru yapıldı. Sınava katılacak adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenler için Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Nüfus Müdürlükleri 07.00-10.00 saatleri arasında açık olacak.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK 

Sınava katılacak adaylar, "Sınava Giriş Belgesi" ve 1 adet fotoğraf ile başvuruda bulunarak, kimlik kartları düzenleninceye kadar geçerli olacak "Geçici Kimlik Belgesi" alabilecekler. Adayların, sınava girişte sorun yaşamamaları için bu imkândan faydalanmaları tavsiye ediliyor. Bu düzenleme, sınav günü kimliklerini kaybeden ya da yenilemek isteyen adaylar için büyük bir kolaylık sağlıyor. 15 Eylül Pazar günü sabah saatlerinde açık olacak nüfus müdürlükleri, KPSS'ye girecek adayların mağduriyet yaşamadan sınavlarına katılabilmeleri amacıyla hizmet verecek.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER