© Malatya Time

Malatya'da, Orta Hasar Güçlendirme Kredileri Ödeniyor!

AFAD tarafından 2024 Yılı Yatırım Programı Açıklandı. Ak Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, yaptığı açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesinden ilgili tüm belgeleri alan ve orta hasar güçlendirme talebi uygunluğu olan herkes ödemelerini alabileceğini söyledi.

Orta hasar güçlendirme kredilerinin ödenmesinin önünde hiçbir engel kalmadı. Belediyelerimizden ilgili tüm belgeleri alan ve orta hasar güçlendirme talebi uygunluğu olan herkes ödemelerini alabilecek. 

KREDİ LİMİTLERİ BELİRLENDİ 

Ak Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak: "2024 yılında E.Y.Y. (Evini Yapana Yardım) yöntemiyle yürütülecek yapım ve onarım/güçlendirme işleri için kredi limitleri Bakanlık Makamından alınan Olurla ağır hasarlı konutlar için 1.400.000,-TL, ağır hasarlı işyerleri için il ve ilçe merkezlerinde 750.000,-TL, belde ve köylerde 600.000,-TL, ağır hasarlı ahırlar için 400.000,-TL, orta hasarlı konutların onarım/güçlendirme kredisi 400.000,-TL, orta hasarlı ahır ve işyerlerinin onarım/güçlendirme kredisi 300.000,-TL olarak belirlenmiştir" dedi. 

HABER MERKEZİ-MALATYA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER