© Malatya Time

Malatya’da Şok Eden Cinayet: 23 Yaşındaki Genç Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir grup arkadaşın kaldığı evde, gece saatlerinde yaşanan dehşet verici olayda, 23 yaşındaki Samet Karadağ bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay yerinde pompalı tüfek bulundu.

YEŞİLYURT’TA GECE YARISI KORKUNÇ OLAY

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi İlyas Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşanan korkunç olayda, bir apartmanın son katında kalan gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Emirgan Caddesi üzerinde bulunan apartmandan gelen bağrışmalar üzerine komşular durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, 23 yaşındaki Samet Karadağ’ı karın bölgesinden bıçaklanmış halde buldu.

GENÇ ADAM KURTARILAMADI

Ağır yaralı olarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Samet Karadağ, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Karadağ’ın ölüm haberi, çevresinde büyük bir üzüntüye yol açtı. Polis ekipleri, olayın nedenini araştırmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

OLAY YERİNDE POMPALI TÜFEK BULUNDU

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, apartmanın arka kısmında atıl vaziyette bir pompalı tüfek buldu. Tüfeğin olayla ilgisi olup olmadığı araştırılıyor. Cinayetle ilgili tahkikat sürerken, olayın arkasındaki gerçeklerin aydınlatılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER