© Malatya Time

Malatya'da Sonbaharın Tadını Sanat Sokağı'nda Çıkarın

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sonbaharın etkisini hissettirdiği bu pazar günü hemşerilerini aileleriyle birlikte vakit geçirmeye davet ederek, Türkiye'nin en büyük Fotoğraf Makinesi Müzesi'ni ziyaret etmeye çağırdı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sonbaharın kendini hissettirdiği bu güzel pazar günü, vatandaşlarına önemli bir mesaj iletti. Başkan Er, "Kıymetli hemşehrilerim, sonbaharın bu güzel gününde ailenize zaman ayırın" diyerek ailelerin birlikte keyifli vakit geçirmeleri gerektiğine dikkat çekti.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FOTOĞRAF MAKİNESİ MÜZESİ'Nİ ZİYARET EDİN

Başkan Er, açıklamasında henüz Sanat Sokağı'ndaki Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise sayılı Fotoğraf Makinesi Müzesi'ni gezmemiş olan vatandaşlarını nostaljik bir yolculuğa davet etti. Fotoğraf Makinesi Müzesi, içeriğindeki geniş koleksiyon ile ziyaretçilerine geçmişin izlerini görme ve fotoğraf tarihine yolculuk yapma fırsatı sunuyor.

SONBAHARDA NOSTALJİK BİR YOLCULUK FIRSATI

Malatya Sanat Sokağı'nda yer alan ve ziyaretçilere nostaljik bir deneyim sunan Fotoğraf Makinesi Müzesi, fotoğrafçılık tarihine ilgi duyanlar ve geçmişin izlerini yakından görmek isteyenler için eşsiz bir yer olarak öne çıkıyor. Başkan Sami Er, bu eşsiz deneyimi yaşamayan hemşehrilerini Sanat Sokağı'na davet ederek, ailecek güzel bir pazar günü geçirmeleri önerisinde bulundu.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER