© Malatya Time

Malatya'dan dönen Bağcılar Belediyesi'ne ait otobüs kaza yaptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Deprem bölgesi Malatya'dan İstanbul'a dönen belediye personellerini taşıyan otobüs Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde devrildi. İlk belirlemelere göre 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre deprem bölgesi Malatya'dan dönen Bağcılar Belediyesi personellerini taşıyan 34 FIR 436 plakalı otobüs, Pınarbaş ilçesi Karahalka mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, UMKE, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI 

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazada Atakan Sırbudak, Hayri Ay ve Hilmi Eymen Dinleyici yaşamını yitirdi, 19 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kayseri, Pınarbaşı ve Sarız'daki hastanelere kaldırıldı.

Otobüstekilerin deprem bölgesi Malatya'dan görevden dönen Bağcılar Belediyesi personeli ile çalışanlardan birinin eşi ve iki çocuğu olduğu belirlendi.

Öte yandan kaza ile ilgili Pınarbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı ve 2 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

HAYATINI KAYBEDENLERDEN GERİYE YARDIM ÇALIŞMALARINDA ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER KALDI

Malatya'da depremzedelere yardım eden Bağcılar Belediyesi personelini taşıyan midibüs, İstanbul'a dönüş yolunda kaza yaptı. Kazada hayatını kaybeden 3 belediye personelinden geriye yardım yaparken çekilen görüntüleri ve fotoğraflar kaldı.
Malatya'da depremzedelere yardım eden Bağcılar Belediyesi personelini taşıyan midibüs, İstanbul’a dönerken Kayseri'de kaza yaptı. Devrilen araçta bulunan 3’ü hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.

"HAYIRLISIYLA İSTİKAMET İSTANBUL" YAZMIŞTI

Hayatını kaybedenlerden Bağcılar Belediyesi Destek Hizmetleri’nde görevli Atakan Sırbudak (48), sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda kaza yaptığı midibüsün önünde çekildiği fotoğrafa “Hayırlısıyla istikamet İstanbul” diye yazmıştı. Battalgazi’deki yardım ekibinde yer alan Sırbudak, içinde yiyecek bulunan yardım paketleri dağıtırken görülüyor. Sırbudak, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’le birlikte depremzede aileleri ziyaretinde de bulunurken görüntülendi.
Trafik kazasında Atakan Sırbudak, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli Hayri Ay ile yine İşletme ve İştiraklar Müdürlüğü personeli Ensar Dinleyici’nin oğlu Hilmi Eymen Dinleyici vefat etti. Hilmi Eymen, 2 aydır deprem bölgesinde görev yapan babası Ensar’ı ziyarete gidip çalışmalarda ona eşlik ediyordu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER