© Malatya Time

Malatyalılar dikkat!.. Kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı geldi!..

Malatya’da bugünkü hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, bugün havanın nasıl olacağıyla ilgili bir bilgilendirme yaptı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden bugünkü hava durumuyla ilgili yapılan açıklamada “Bölgemiz genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı ve yağmurlu olarak geçmesi beklenmektedir. Beklenen yağışların kuvvetli yer yer şiddetli olması tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilmektedir. Rüzgârların güneyli yönlerden kuvvetli fırtına (70-90 km/saat), yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir” ifadelerine yer verildi.
Kuvvetli rüzgar uyarısının yapıldığı açıklamada, “Rüzgarların Elazığ, Adıyaman ve Malatya'da kuvvetli fırtına (70-90 km/saat), Tunceli ve Bingöl çevrelerinde ise tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

HABER MERKEZİ / MALATYA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER