© Malatya Time

Malatya’nın En İyi 5 Oteli

Malatya’nın otelleri arasında farklı seçenekler vardır. 5 yıldızlı otel sayısı il koşullarına göre yüksek olması da dikkat çekicidir. Malatya’da yer alan otellerin birçoğunda spa merkezi, spor salonu, hamam ve geleneksel dinlenme alanları bulunur.

Lüks seçenekler uygun fiyatlar ile sunulurken ünlü şeflerin olduğu restoranları da dikkat çekicidir. Malatya’nın en iyi otelleri arasında birbirinden farklı imkanlar sunan oteller vardır.

Mövenpick Hotel Malatya

Malatya Mövenpick Hotel en ünlü oteller arasında bulunur. Bölgede konaklamak isteyenler doğrudan şehir merkezinde yer alan bu oteli tercih edebilir. Mövenpick Hotel hem uluslararası ölçekte hizmet veren hem de yerel çapta bilinen bir oteldir. Malatya Park Alışveriş Merkezine yakın olan otelin etrafında alışveriş ve ulaşım seçenekleri de bulunur.

Malatya’nın beş yıldızlı otellerinden biridir. Dünya çapında bilinmesinin sebebi de iyi hizmet vermesi ve beş yıldızlı olmasıdır. Yüksek donanıma ve kaliteye sahip olan Mövenpick Hotel içerisinde spa merkezi, hamam, sauna, spor alanı ve ek birçok hizmet ile karşılaşılır. Diğer otellere göre fiyatları daha yüksek olabilmektedir.

Ramada Plaza Altın Kayısı Hotel

Ramada Plaza Malatya’nın popüler otelleri arasında yer alır. Ramada Plaza Altın Kayısı Hotel’in de 5 yıldızı vardır. Otelin içinde yer alan spa merkezinden güzellik merkezlerine kadar birçok seçenek konuklara özel hazırlanır. Açık büfe kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği gibi opsiyonlar sunulur.

Ramada hizmetlerinin yanı sıra Malatya’ya özgü hizmet ve ikramları da olan bir oteldir. Havalimanı servisi, transfer, ulaşım desteği, konaklama desteği ve güvenlik seçenekleri ile öne çıkar. Fiyatları görece daha uygundur. Otelin içinde sadece spa ve güzellik merkezi değil aynı zamanda spor salonu da bulunur. Odaları geniş ve ferah bir dizayna sahiptir.

Malatya Hotel Neva

Neva Hotel Malatya’nın en çok tercih edilen alanlarından biridir. Konaklama seçeneklerinin yüksek olması ve her bütçeyi desteklemesi sebebi ile sık tercih edilir. Şık ve geleneksek tasarımının yanı sıra kahvaltı gibi öğünlerin ücretsiz olması da dikkat çekmektedir. Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yer alan Neva Hotel, yüksek kapasiteye sahiptir. Malatya’nın en iyi otelleri arasındadır.

Ultra lüks konaklama seçenekleri ve ferah odaları ile dikkat çeken bir lokasyondur. Farklı restoranlara ve ulaşım seçeneklerine yakın olması sebebi ile de konaklama için tercih edilir. Diğer otellere göre daha yeni olan Malatya Neva Hotel, şehirde 3 senedir hizmet vermektedir. Tek kişilik odalardan aile odalarına kadar lüks seçenekler sunar.

Anemon Hotel Malatya

Malatya’da Anemon Hotel’de bulunmaktadır. Anemon’un ultra lüks ve ekonomik seçeneklerine ulaşmak isteyen herkes için yer vardır. İçerisinde spa ve güzellik merkezinin yanı sıra tenis kortu, spor salonu, dinlenme alanları ve çocuklar için oyun alanları da bulunmaktadır.

Anemon Hotel farklı konaklama seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Tek kişilik geniş odalardan kral odalarına kadar farklı imkanlar sunulur. 5 yıldızlı otellerden biridir ve ücretsiz park, kapalı havuz, spa, klima, bar, restoran gibi seçeneklerini misafirlerine özel hazırlamıştır.

Divalin Otel

Malatya Divalin Otel şehir merkezindeki konumu ile dikkat çekmektedir. Kapalı yetişkin ve çocuk havuzu ile dinlenmek için özel alanlar sağlar. Keyifli vakit geçirmek, dinlenmek ya da iş gezisi seyahatleri için tercih edilebilir.

Aile ve kalabalık grupların konaklaması için uygun seçenekler ve geniş oda imkanları sunan bir oteldir. Malatya’nın en iyi otelleri arasında bulunur ve diğer otellere göre daha bütçe dostudur. Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yer alır.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER