© Malatya Time

Malatya’nın Geleceği İçin Gizemli Toplantı: Güzel Günler Kapıda mı? Malatya İçin Neler Planlanıyor?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel ve yönetim kurulu üyeleriyle şehrin geleceğini konuştu. Başkan Er, Malatya'nın eski güzel günlerine dönmesi için tüm meslek odaları ile iş birliği içinde olduklarını ve yakında Malatya için güzel günlerin geleceğini vurguladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel ve yönetim kurulu üyeleri ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Şehrin geleceğine dair verimli istişarelerde bulunulan bu buluşmada, Malatya’nın yeniden eski güzel günlerine dönmesi için iş birliği vurgusu yapıldı.

MALATYA’NIN YENİDEN YÜKSELİŞİ İÇİN ORTAK ÇALIŞMA

Başkan Sami Er, Malatya’nın yeniden canlanması için her meslek odası ile düzenli olarak bir araya geldiklerini ifade etti. Er, "Birlikte hareket ettiğimizde aşamayacağımız hiçbir engel yok. Şehrimizin geleceği için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

GÜZEL GÜNLER YAKINDA!

Toplantıda Başkan Er, Malatya’nın daha iyi bir geleceğe kavuşması için alınan önlemler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Malatya’nın yakın gelecekte büyük bir ivme kazanacağını belirterek, "Malatya’mız için güzel günler çok yakında” müjdesini verdi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER