© Malatya Time

Malatya’nın İnşaat Projelerine Yönelik Son Gelişmeler...

Malatya Valisi Seddar Yavuz, şehrin çeşitli bölgelerinde devam eden büyük ölçekli inşaat projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Battalgazi Saray Mahallesi’nde 594 konut, 493 ticarethane ve 256 ofisin yapımı sürerken, Yeşilyurt Kaynarca Mahallesi’nde 423 konut ve 26 ticarethane projesi başladı. Ayrıca, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 750 konut inşaatı devam ediyor. Vali Yavuz, konutlarını tahliye eden vatandaşlara teşekkür ederken, projelerin şehirdeki gelişmelere büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, şehrin çeşitli bölgelerinde devam eden büyük ölçekli inşaat projeleriyle ilgili sosyal medya üzerinden bilgilendirme yaptı. Vali Yavuz, Battalgazi, Yeşilyurt ve Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki projeleri yerinde inceledi ve ilgili yetkililerden bilgi aldı.

SARAY MAHALLESİ PROJELERİ: 

Battalgazi Saray Mahallesi’nde yapımı süren büyük projelerin ilerleyişi hakkında açıklamalarda bulunan Vali Yavuz, şunları söyledi: "Saray Mahallesi'nde toplamda 594 konut, 493 ticarethane ve 256 ofisin inşaatı devam ediyor. Ayrıca, inşaat çalışmalarını engelleyen eski binaların yıkımı da hızla devam ediyor. Projelerin tamamlanmasıyla bölgeye büyük bir katkı sağlayacağız."

KAYNARCA MAHALLESİ PROJELERİ: 

Yeşilyurt Kaynarca Mahallesi’nde projelendirilen 423 konut ve 26 ticarethane için de incelemelerde bulunan Vali Yavuz, "Kaynarca Mahallesi’nde konut ve ticarethane inşaatlarının başladığını duyurmak istiyorum. Konutlarını tahliye ederek bu sürece yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşaatlarımız hemen başlayacak ve bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandıracağız" dedi.

HOCA AHMET YESEVİ MAHALLESİ PROJELERİ: 

Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki 750 konut inşaatını da yerinde inceleyen Vali Yavuz, "Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde 750 konut inşaatı sürüyor. Bu projede, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Bakanlarımız ve tüm kurumlarımızın katkılarıyla kalıcı konut ve işyerlerini inşa etmeye devam ediyoruz" şeklinde bilgi verdi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Vali Seddar Yavuz, sosyal medya paylaşımında, Malatya’nın çeşitli bölgelerinde yapılan bu büyük ölçekli projelerin şehre katkı sağlayacağını belirtti. "Şehrimizdeki gelişmeler ve projeler hakkında halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tüm inşaat süreçlerinin hızlı ve sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER