© Malatya Time

Malatya'nın Kuzey ve Batı Kesimlerinde Kuvvetli Yağışlar Geliyor

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Malatya ve çevresi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Özellikle Malatya'nın kuzey ve batı kesimlerinde (Ağın, Keban, Baskil, Akçadağ, Darende, Çemişgezek, Nazımiye, Hozat, Ovacık ve Pülümür) yağışların kuvvetli olması ve ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Malatya ve çevresi için önemli bir hava durumu uyarısında bulundu. Açıklamaya göre, Malatya'nın kuzey ve batı kesimlerinde, yani Ağın, Keban, Baskil, Akçadağ, Darende, Çemişgezek, Nazımiye, Hozat, Ovacık ve Pülümür bölgelerinde kuvvetli yağışların etkili olması bekleniyor.

DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR 

Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Adıyaman'ın kuzey kesimlerinde yerel olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Özellikle Malatya'nın belirtilen kuzey ve batı kesimlerinde yağışların kuvvetli olabileceği ve ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER