© Malatya Time

Malatya’nın Yüreğini Yakan Bayram: Şanlıurfa’da Sönen Polis Ailesinin Hikayesi Gözyaşlarına Boğdu

Ramazan Bayramı için memleket yolunda kaza yapan polis memuru ve ailesi, Malatya’da hüzünlü bir törenle son yolculuklarına uğurlandı.

BAYRAM SEVİNCİ KEDERE DÖNÜŞTÜ
Şanlıurfa’da Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Batuhan Akar, bayram tatili için ailesiyle birlikte yola çıktı. Ancak memleketi Malatya’ya dönüş yolunda Bozova ilçesinde meydana gelen trafik kazası, ailenin hayatını kararttı.

KARA YOLUNDA TRAJEDİ
Kazada, polis memuru Batuhan Akar ve ailesi feci şekilde hayatını kaybetti. Batuhan Akar’ın aracı, bir kamyonla çarpıştı ve araç hurdaya döndü. Kazada, Akar ve eşi Halime Akar olay yerinde yaşamını yitirdi, çocukları Tunahan ve Umay ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MALATYA’DA HÜZÜNLÜ VEDA
Akar ailesinin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından Malatya’ya getirildi. Malatya Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze töreni, kentte derin bir üzüntüye yol açtı. Türk bayrağına sarılı tabutlar, yürek yakan bir manzara oluşturdu.

DEVLET VE HALK EL ELE
Törene, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, ilin emniyet ve jandarma komutanları ile birlikte, vefat eden polis memurunun mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplumun tüm kesimleri, bu acı olay karşısında birlik ve dayanışma içindeydi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER