© Malatya Time

MASKİ Çalışanına Bıçaklı Saldırı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde MASKİ çalışanı, müteahhit firma sahibi ve oğlu tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Hastanede tedavi altına alınan MASKİ personeli taburcu edilirken, olay adli ve idari makamlara intikal ettirildi.

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi İkizce Mahallesi'ndeki MASKİ binasında, müteahhit firma sahibi ve oğlu tarafından bir MASKİ çalışanına bıçaklı saldırı gerçekleşti. Olayla ilgili MASKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, MASKİ personeli Ö. Y.'nin, müteahhit firmanın sahibi ve oğlunun bıçaklı saldırısına uğradığı belirtildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Açıklamada, "Personelimiz ambulansla Malatya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Tedavisi tamamlanan arkadaşımız taburcu edilmiştir. Söz konusu olay, adli ve idari makamlara intikal ettirilmiştir. Süreç tarafımızdan yakinen takip edilmekte olup, gelişmeler hakkında kamuoyumuz bilahare bilgilendirilecektir" denildi.

Olayın detaylarına göre, MASKİ çalışanı, müteahhit firma sahibi ve oğlu arasında yaşanan tartışma ve hakaretlerin ardından bıçaklı saldırıya uğradı. Firma sahibinin oğlu, MASKİ çalışanını sol bacağından yaralayarak hayati tehlikesi olmayan bir duruma getirdi. Saldırının ardından polis ve adli makamlar olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kamuoyuna gelişmelerle ilgili bilgi verilmeye devam edileceği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER