© Malatya Time

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2024 | Mevlid Kandili'nde Sevdiklerinize Gönderebileceğiniz Mesajlar

Kandil mesajları, 2024 Mevlid Kandili kutlaması gerçekleştirecek Müslümanların sevdiklerine gönderebilecekleri pek çok güzel sözleri bir arada barındırıyor. Diyanet takvimine göre bu yıl Mevlid Kandili 14 Eylül tarihinde idrak edilecek. Mevlid Kandili'nde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en yeni, dualı ve farklı mesajlar haberimizde. Bu mübarek gecede, kalpleri ısıtan anlamlı sözlerle dostlarınızı sevindirebilir, dualarla kandil coşkusunu paylaşabilirsiniz. En güzel Mevlid Kandili mesajları için detaylara göz atın.

"Milletimizin ve İslam âleminin Leyle-i Mevlid’ini tebrik ediyor, alemlere rahmet Peygamber Efendimizin veladetinin vuku bulduğu bu kutlu gecenin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum."

"Erdemin, güler yüzün, iyi davranışın evrensel örneği Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum yıl dönümündeyiz. Mevlid Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun. "

"Alemlere Rahmet Hz. Peygamberimizin (sav)dünyayı şereflendirdiği kutlu gecenin ülkemiz ve tüm İslam aleminin birlik ve dirliğine vesile olması dileğiyle.Mevlid Kandili’nin İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık,rahmet,bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim."

"Yaratılmış olan her şeyin Mevlid kandili mübarek olsun."

"Tüm canlıların mevlid kandili kutlu olsun. Allah; bir lokma, bir hırka ile yaşayan Peygamber'in yolundan ayırmasın."

"Rûhum sana âşık, sana hayrandır Efendim,
Bir ben değil, âlem sana kurbandır Efendim.
Doğ kalbime bir lâhzacık ey Nur-i dilârâ,
Nûrun ki; gönül derdime dermandır Efendim...Mevlid kandili mübarek olsun."

"Kuşlar uçar senin gönlünü taklit için
Ellerinden devşirir bahar çiçeklerini
Deniz gözlerinden alır sonsuzluğun haberini
Ey gönüllerin en yumuşağı en derini
Sevgili
En sevgili
Ey sevgili..
Mevlid Kandiliniz mübarek olsun."

"Cemre gibi düştün kâinatın kışına
Bahar, senin elinde doğdu.Mevlid kandili mübarek olsun."

"Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)’in doğduğu gece olan mübarek Mevlid Kandili'nin ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Dualarınız kabul, ameliniz makbul, Mevlid Kandiliniz mübarek olsun."

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Bu mübarek Mevlid Kandili gecesinde, Peygamber Efendimiz’in şefaati üzerimize olsun. Dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun.

Peygamber Efendimiz'in doğduğu bu mübarek gecede, tüm dualarınız kabul olsun. Mevlid Kandili’niz hayırlara vesile olsun.

Bu kutsal gecede, kalplerimiz imanla dolsun, dualarımız kabul olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun!

Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Bu mübarek gecede dualarınız kabul, kalpleriniz huzur dolsun. Mevlid Kandiliniz hayırlı olsun.

Mevlid Kandili’nin manevi ikliminde, dualarınız kabul, ibadetleriniz makbul olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Bu özel gecede, Peygamber Efendimiz'in şefaatine nail olmayı diler, Mevlid Kandilinizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Bu gece Peygamber Efendimiz’in doğduğu mübarek bir gece. Dualarımızı Rabbimize sunalım, kalplerimizi huzurla dolduralım. Kandiliniz mübarek olsun.Geceniz nur, dualarınız kabul, kalpleriniz huzurla dolsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller!

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER