© Malatya Time

Millet Bahçesi'nde Esnafa Rahat Nefes: Başkan Taşkın'dan Hızlı Çevre Düzenlemesi...

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kışla Caddesi'nden Millet Bahçesi'ne taşınan esnafları ziyaret ederek başlattıkları çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Başkan Taşkın, esnafa söz verdiği kilit taş döşeme çalışmalarını hızla tamamlayarak, vatandaşlara ve esnafa daha konforlu bir ortam sunmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Kanalboyu’nun da trafiğe kapatılacağı ve eksiklerin hızla giderileceği müjdesini verdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kışla Caddesi'nden Millet Bahçesi'ne taşınan esnafları ziyaret ederek başlattıkları çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Taşkın, esnafa verdiği sözü tutarak, kısa sürede çevre düzenleme çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Esnafın işlerini daha rahat ve konforlu bir ortamda yapabilmesi için başlatılan çalışmalar, esnaftan büyük takdir topladı.

EKSİKLER HIZLA GİDERİLECEK 

Battalgazi Belediyesi, Millet Bahçesi'ndeki konteyner çarşısında esnafın yaşadığı sorunları çözmek amacıyla başlattığı kilit taş döşeme çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta esnafa söz veren Başkan Bayram Taşkın, toprak zeminin toz ve çamur sorununu ortadan kaldırmak için hemen harekete geçti. 4 bin 150 metrekarelik alanda yapılan kilit taş ve bordür döşeme çalışmaları, esnafın ve vatandaşların daha rahat bir ortamda alışveriş yapmasını sağlayacak. Çalışmalarla birlikte aydınlatma ve altyapı eksikliklerinin de hızla giderileceği belirtildi.

VERİLEN SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ 

Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada, "Esnaflarımız, ilçemizin ticari hayatının can damarını oluşturuyor. Onların daha iyi koşullarda hizmet sunabilmeleri için gerekli adımları atmaktan asla çekinmedik. Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz. Çevre düzenleme çalışmalarıyla esnafımızın ve vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlıyoruz. Kanalboyundaki konteyner alanında da incelemelerimizi yaptık. Orası yakın zamanda trafiğe kapatılacak. Eksik yerlere konteynır eklemesi yapılacak. O bölge trafiğe kapatılınca esnaf kardeşlerimiz daha rahat satış yapabilecek. Vatandaşlarımız da daha rahat alışveriş yapabilecekler. Tüm gayretimiz deprem sonrası aksayan ticaretin düzenli ve konforlu bir şekilde devam etmesidir. Bu gayretimize binaen verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz," ifadelerini kullandı.

ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR 

Esnaflar ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Bayram Taşkın'a teşekkürlerini ilettiler. Millet Bahçesi'ne taşındıklarından bu yana, konteyner dükkânlarının önündeki toprak zeminin toz ve çamurdan geçilmez hale geldiğini belirten esnaflar, başlatılan kilit taş döşeme çalışmasının kendileri için büyük bir rahatlama sağladığını ifade ettiler. Özellikle önümüzdeki kış döneminde çamur sorunuyla karşılaşmaktan endişe duyduklarını ve bu çalışmanın işlerini kolaylaştıracağını, ayrıca araç giriş çıkışlarının düzenli hale getirilmesinin de mal indirip bindirme işlemlerinde büyük bir avantaj sağladığını vurguladılar.

HABER MERKEZİ-BATTALGAZİ 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER