© Malatya Time

MORMAŞ, Malatya’yı Bölgenin Mobilya Üretim Merkezi Yapacak

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, MORMAŞ fabrikasını ziyaret ederek, Malatya'nın ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri yerinde inceledi. Başkan Taşkın, fabrikanın bölgenin mobilya ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri A.Ş. (MORMAŞ) fabrikasını ziyaret ederek, üretim süreçleri hakkında bilgi aldı. Malatya'nın ve Doğu Anadolu'nun önemli bir üretim merkezi olan MORMAŞ, ofis mobilyalarından ev mobilyalarına, inşaatta kullanılan kapı ve pencerelerden parklarda kullanılan banklara kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.

BÖLGENİN MOBİLYA İHTİYACINI KARŞILAYACAK 

Başkan Taşkın, ziyaret sırasında fabrikanın Malatyalı vatandaşlara kaliteli ve uygun fiyatlı mobilyalar sunduğunu belirtti. 1974 yılında kurulan ve sermayesinin %97'si Battalgazi Belediyesi'ne ait olan MORMAŞ'ın, şehrin yeniden inşasında önemli bir rol üstlendiğini vurguladı. "Malatya'nın mobilya ihtiyacını MORMAŞ karşılayacak. Bu fabrikayı daha da büyüterek, yalnızca Malatya'da değil, tüm bölgede iş yapacak bir seviyeye getireceğiz," dedi.

Başkan Taşkın, Malatyalı vatandaşları fabrikanın Eski Malatya girişi, Ali Baba Mezarlığı yanında bulunan üretim tesislerini ve ürünlerin sergilendiği teşhir mağazasını ziyaret etmeye davet etti. Taşkın, bu ziyaretlerin fabrikayı yerinde görmek ve kaliteli ürünleri incelemek için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

KAYNAK: İHA 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER