© Malatya Time

MOTAŞ’tan Güzergah Değişikliği: 17C ve 17B Hatlarında Düzenleme

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ), vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla 17C ve 17B numaralı toplu taşıma hatlarında güzergah değişikliklerine gitti. 21 Eylül 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan bu düzenleme, yolcuların daha verimli ve hızlı bir şekilde ulaşım sağlamasını hedefliyor.

MOTAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, 17C hattı yeni güzergahıyla Şentepe Mezarlığı'ndan başlayacak ve Tecde ana yol üzerinden Fahri Kayahan Saat Kulesi güzergahını takip edecek. Bu güzergah değişikliği, yolcuların sıkça kullandığı ana hatlar üzerinden daha hızlı bir ulaşım imkanı sağlamak amacıyla yapıldı.

DÜZENLEMELERİN DİKKATE ALINMASINDA FAYDA VAR 

Öte yandan, 17B hattı için de benzer bir düzenlemeye gidildi. MOTAŞ yetkilileri, “Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için 21 Eylül 2024 tarihinden itibaren 17B hattımızın güzergahında değişikliğe gidilmiştir. Aracımız, Güngör Caddesi 100. Yıl Kavşağı, Mıhlıdut Caddesi, Fahri Kayahan Kavşağı ve Samanlı'dan Hasanbey güzergahını takip edecektir” şeklinde açıklama yaptı.

YENİ ROTALARI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ 

Bu değişiklikler, özellikle bu hatları kullanan vatandaşların ulaşımını daha hızlı ve verimli hale getirmek amacıyla planlandı. Vatandaşların, 21 Eylül’den itibaren güzergah düzenlemelerini dikkate almaları ve yeni rotaları takip etmeleri önemle rica edildi.

MOTAŞ yetkilileri, toplu taşımada hizmet kalitesini artırmaya yönelik bu tarz düzenlemelerin devam edeceğini belirterek, vatandaşlardan gelecek geri bildirimlerin de dikkate alınacağını açıkladı.

 

HABER MERKEZİ-MALATYA 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER