© Malatya Time

MOTAŞ’tan Kritik Ulaşım Duyurusu: Aktarmalı Seferler Başlıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ), 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 07.00’de başlayacak asfaltlama çalışmaları nedeniyle otobüs ve trambüs seferlerinin aktarmalı olarak yapılacağını açıkladı. SSK Kavşağı’ndaki çalışmalardan dolayı MAŞTİ İstasyon Kavşağı arasında ulaşımda aksamalar bekleniyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, "28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 07.00'de başlayıp 29 Ekim 2024 Salı günü saat 07.00'ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğü'nün SSK Kavşağında yapacağı asfaltlama çalışmasından dolayı, MAŞTİ İstasyon Kavşağı arasında otobüslerimiz, İstasyon Kavşağı İnönü Üniversitesi arasında ise trambüslerimiz aktarmalı olarak ulaşım sağlayacaktır" ifadelerine yer verildi.

ULAŞIMDA AKTARMALI SEFERLER

Bu çalışma süresince, MAŞTİ ile İstasyon Kavşağı arasındaki otobüs seferleri ve İstasyon Kavşağı ile İnönü Üniversitesi arasındaki trambüs seferleri aktarmalı olarak gerçekleştirilecektir. Vatandaşların, planlarını yaparken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemlidir.

CUMHURİYET BAYRAMI’NA DİKKAT

Asfaltlama çalışmaları, Cumhuriyet Bayramı’na denk geldiği için, yoğunluğun artabileceği düşünülmektedir. MOTAŞ, vatandaşların mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri alacaklarını açıkladı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER