© Malatya Time

Naci Görür'den Malatya'ya kötü haber!

Malatya'da Doğanşehir merkezli yaşanan deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Görür: "Malatya, Doğanşehir-Söğüt’te 4,1 deprem oldu. Deprem Doğanşehir fayı üzerinde. Son zamanlarda depremlerin batıya, yani Doğanşehir ve Malatya Faylarına doğru kayması bu yörenin 6 Şubattan sonra yüklenmiş olabileceğini gösteriyor" dedi.

Malatya'da Doğanşehir merkezli bir deprem yaşandı. Deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi. Görür, depremle sosyal medyadan yaptığı değerlendirmede batıya kayan depremlere dikkat çekti. Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat'tan sonra yüklenmiş olabileceğini de söyledi.

DEPREMLERİN BATIYA KAYMASI...

Prof. Dr. Naci Görür, Bugünkü Malatya depreminin Doğanşehir fayı üzerinde meydana geldiğini belirtti. Görür depreme ilişkin sosyal medya hesabından şu yorumda bulundu:

"Malatya, Doğanşehir-Söğüt’te 4,1 deprem oldu. Deprem Doğanşehir fayı üzerinde. Son zamanlarda depremlerin batıya, yani Doğanşehir ve Malatya Faylarına doğru kayması bu yörenin 6 Şubattan sonra yüklenmiş olabileceğini gösteriyor."
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER