© Malatya Time

Organize Sanayi Kavşağında Feci Kaza: 15 Kişi Hastanelik Oldu

Malatya Havalimanı yolu üzerinde organize sanayi kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 15 kişi yaralandı. Servis aracı ve otomobilin karıştığı kazada yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan yaralılar için hastanede tedavi sürerken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya’da Havalimanı yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesi bulunuyor.

Kaza, sabah saatlerinde organize sanayi kavşağında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, B.E. idaresindeki 44 S 0539 plakalı servis minibüsü, A.B.K. yönetimindeki 44 AGK 064 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan toplam 15 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılar arasında bulunan A.B.K. ve S.Z.’nin durumlarının ciddi olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın ardından güvenlik güçleri tarafından olay yerinde incelemeler yapılırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Kavşakta meydana gelen bu çarpışmanın trafik işaretlerine uyulmaması nedeniyle gerçekleştiği öne sürülüyor.

HABER MERKEZİ-MALATYA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER