© Malatya Time

Puma İsrail'e destek veriyor mu? Puma Hangi ülkede üretiliyor?

İsrail’in Gazze’ye uyguladığı askeri operasyonları ve soykırımı ile dünyada ve Türkiye’de boykot ediliyor, İsrail mallarının boykot edilmesi ve tüketicilerin bu olaylara karşı bir protesto yöntemi olarak da dünya genelinde devam ediliyor. Puma İsrail'e destek veriyor mu? Puma Hangi ülkede üretiliyor?

Türkiye’ de İsrail malları marka ve ürünleri bulunuyor. İçecek, temizlik, kozmetik, giyim ve daha birçok ürün. Bu ürünlerden bir tanesi de spor giyiminde bulunan Puma markaları ürünler. Puma İsrail'e destek veriyor mu? Puma Hangi ülkede üretiliyor? 

Puma, İsrail'de 1970 yılından beri faaliyet göstermektedir. Şirketin İsrail'de 100'den fazla mağazası bulunmaktadır. Puma, İsrail'in en popüler spor giyim markalarından biridir. Puma, İsrail Futbol Federasyonu'nun ana sponsorudur. Şirket, İsrail milli futbol takımının resmi formalarını ve antrenman kıyafetlerini üretmektedir. Puma, İsrail'in 2022 FIFA Dünya Kupası'ndaki katılımını da desteklemektedir.

PUMA HANGİ ÜLKEDE ÜRETİLİYOR?

Puma, İsrail'de üretim yapmaktadır. Şirketin İsrail'de bir fabrikası bulunmaktadır. Fabrika, İsrail'in Aşdod şehrindedir. Fabrikada Puma ayakkabıları ve diğer spor giyim ürünleri üretilmektedir.

Puma'nın İsrail'deki faaliyetleri, İsrail ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Şirketin İsrail'de istihdam sağlaması ve vergi ödemesi, İsrail ekonomisini desteklemektedir.

PUMA İSRAİL'E DESTEK VERİYOR MU?

Puma'nın İsrail'e desteği, bazı kesimler tarafından eleştirilmektedir. Eleştirenler, Puma'nın İsrail'in Filistinlilere yönelik baskılarını desteklediğini iddia etmektedir.

Puma, İsrail'e desteğini açıkça açıklamamıştır. Ancak, şirketin İsrail Futbol Federasyonu'nun ana sponsoru olması ve İsrail'de üretim yapması, şirketin İsrail'e destek verdiğini göstermektedir.

Uluslararası markalar

Adidas, Alman spor giyim markasıdır. Şirket, İsrail'de 1970 yılından beri faaliyet göstermektedir. Adidas, kadın, erkek ve çocuk spor giyim ürünleri üretmektedir.

Calvin Klein, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir moda markasıdır. Şirket, İsrail'de 1975 yılından beri faaliyet göstermektedir. Calvin Klein, kadın, erkek ve çocuk giyim ürünleri üretmektedir.

GAP, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir giyim markasıdır. Şirket, İsrail'de 1989 yılından beri faaliyet göstermektedir. GAP, kadın, erkek ve çocuk giyim ürünleri üretmektedir.

H&M, İsveç merkezli bir giyim markasıdır. Şirket, İsrail'de 2007 yılından beri faaliyet göstermektedir. H&M, kadın, erkek ve çocuk giyim ürünleri üretmektedir.

Levi's, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir giyim markasıdır. Şirket, İsrail'de 1970 yılından beri faaliyet göstermektedir. Levi's, kadın, erkek ve çocuk giyim ürünleri üretmektedir.

Nike, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir spor giyim markasıdır. Şirket, İsrail'de 1970 yılından beri faaliyet göstermektedir. Nike, kadın, erkek ve çocuk spor giyim ürünleri üretmektedir.

Puma, Alman spor giyim markasıdır. Şirket, İsrail'de 1970 yılından beri faaliyet göstermektedir. Puma, kadın, erkek ve çocuk spor giyim ürünleri üretmektedir.

Tommy Hilfiger, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir moda markasıdır. Şirket, İsrail'de 1985 yılından beri faaliyet göstermektedir. 

Malatyatime.com.tr

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER