© Malatya Time

Pütürgeli Fatma Duman Sonsuzluğa Uğurlanıyor

Mehmet, Ahmet ve Saim Duman kardeşlerin anneleri, sevgiyle anılan Fatma Duman hanımefendinin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Eyüp Sultan Camii'nden kaldırılacak. Merhumenin ardından üç gün sürecek taziye programı Merter Greenpark Otel'de düzenlenecek.

CENAZE TÖRENİNİN AYRINTILARI

Fatma Duman hanımefendinin cenazesi, bugün İstanbul'da Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla kaldırılacak. Ailesi, dostları ve sevenleri merhumenin son yolculuğunda bir araya gelecek. Cenaze törenine katılamayacaklar için sosyal medya üzerinden de anma yayını yapılacağı bildirildi.

TAZİYE DÜZENLEMELERİ

Merhumenin ailesi ve yakınları, 12-14 Mayıs 2024 tarihleri arasında Merter Greenpark Otel'de taziyeleri kabul edecek. Bu süre zarfında, ziyaretçilere anı defteri sunularak Fatma Duman hanımefendinin hatırası paylaşılacak ve dualar edilecek.

TOPLUMDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Fatma Duman hanımefendinin vefatı, çevresindeki insanlar tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Duman ailesi, gelen başsağlığı dilekleri ve destek mesajları için teşekkürlerini iletti. Ailesi, "Annemiz her zaman iyilikseverliği ve hoşgörüsüyle hatırlanacak. Mekânı cennet olsun," ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ-PÜTÜRGE 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER