Ramazan’da Malatya’da Zam Yok: Pide 10 TL!
EKONOMİRamazan ayında birçok ilde pide fiyatları artarken, Malatya’da normal pidelere zam yapılmayacak. 200 gram pide ekmeği 10 TL’den satılmaya devam edecek. Fırıncılar Odası Başkanı, bayram sonrasında ise zam yapılacağını açıkladı.
Türkiye’nin birçok ilinde Ramazan ayına özel çıkarılan pidelere zam yapılırken, Malatya’da normal pidelere zam yapılmayacak. Malatya Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, yaptığı açıklamada, Ramazan’a özel pidelerin çıkmadığını belirtti.
NORMAL PİDE 10 TL'DEN SATILMAYA DEVAM EDECEK
Malatya’da Ramazan ayında sadece yağlı pidelerin yapıldığını ifade eden Büyükelçi, bu pidelere de herhangi bir zam yapılmadığını söyledi. Normal 200 gram pide ekmeğinin 10 TL’den satışına devam edileceğini belirten Büyükelçi, bayram sonrasında ise pide fiyatlarına zam yapılacağına dikkat çekti.
“RAMAZAN’DA ZAM YOK, HAYIRLI RAMAZANLAR”
Tüm Malatyalılara hayırlı Ramazanlar dileyen Büyükelçi, Ramazan ayı boyunca pide fiyatlarında herhangi bir artış olmayacağını vurguladı. Bayram sonrası yapılacak olan zam ise fırıncılar tarafından değerlendirilip belirlenecek.
KAYNAK: İHA
İlginizi Çekebilir