© Malatya Time

Rize İl Özel İdaresi’nin Araç ve İş Makineleri Satışı 25 Eylül’de Gerçekleşecek

Malatya Valiliği tarafından verilen bilgiye göre; Rize İl Özel İdaresi, 25 Eylül 2024’te demirbaşlarına kayıtlı araç ve iş makinelerini ‘Açık Teklif İhale Usulü’ ile satışa sunacak. İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli belgeleri ve geçici teminatları 24 Eylül saat 17:00’ye kadar teslim etmeleri gerekiyor. İhale, Rize İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Rize İl Özel İdaresi, demirbaşlarına kayıtlı olan ve kayıtlarından düşülen araç ve iş makinelerini satmak üzere ihale düzenleyecek. Satış, 25 Eylül 2024 tarihinde 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun (D.İ.K.) 45. maddesi uyarınca 'Açık Teklif İhale Usulü' ile gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin, aşağıdaki belgeleri teklif dosyalarına eklemeleri gerekiyor:

Tebligat için adres beyanı, irtibat numaraları (telefon, faks, e-posta) ve iş/ikametgâh adreslerini gösterir belge (İkametgah Belgesi veya Ticari İkametgah Belgesi) ile nüfus cüzdanı sureti.
Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri. Gerçek kişi olarak katılanlar için noter tasdikli imza beyannamesi, tüzel kişi olarak katılanlar için ise Ticaret Sicil Gazetesi ve noter tasdikli imza sirküleri.
Vekâleten ihaleye katılım durumunda, noter tasdikli vekâletname ve noter tasdikli imza beyannamesi.
Şartnamede belirlenen şekil ve içeriğe uygun geçici teminat. Teminat mektupları dışındaki teminatların Rize İl Özel İdaresi'nin Halk Bankası Rize Şubesi’ndeki hesabına yatırılması ve yatırıldığını gösteren belgenin ihale dosyasında sunulması gerekiyor.
İhale dokümanı satın alındığına dair belge. İhale dokümanı, Rize İl Özel İdaresi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nden 1.000,00 TL bedelle temin edilebilir. Her araç için ayrı ayrı doküman bedeli yatırılmalıdır.
Başvuruların, gerekli belgeler ve geçici teminatlarla birlikte 24 Eylül 2024 saat 17:00’ye kadar İhale Komisyonu'na teslim edilmesi gerekmektedir. Posta yoluyla ve faksla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İhale, Rize İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılacak olup, İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

DETAYLAR: http://www.malatya.gov.tr/kurumlar/malatya.gov.tr/Duyurular/2024/rize_ozel_idare_ihale.pdf

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER