© Malatya Time

Sağlık Çalışanlarının Turnuva Coşkusu: Anestezi Takımı Şampiyon!

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. 24 takımın mücadele ettiği ‘Sağlık İçin Spor’ temalı turnuvanın finalinde Anestezi Takımı, Güvenlik Takımı'nı penaltı atışlarıyla 6-4 yenerek şampiyon oldu.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık çalışanları arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirmek ve sporun teşvik edilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen halı saha futbol turnuvası büyük bir coşkuyla sona erdi. Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin ardından sağlık çalışanlarının motivasyonunu artırmak amacıyla organize edilen turnuvaya, 24 takım ve yaklaşık 300 sağlık çalışanı katıldı.

SAĞLIK İÇİN SPOR 

‘Sağlık için spor’ temasıyla gerçekleştirilen turnuva, 24 takımın 6 grup halinde mücadele ettiği toplam 51 maç şeklinde oynandı. Finalde büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada, Anestezi Takımı penaltı atışları sonucunda Güvenlik Takımı'nı 6-4 yenerek kupayı kazandı.

DOSTLUK ve KARDEŞLİK KAZANDI 

Turnuvanın final maçını, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu, Destek ve Kalite Müdürü Mehmet Soylu, Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Yunus Coşar ve Dr. Furkan Doğan ile Müdür Yardımcısı Mehmet Eryılmaz da izledi. Başhekim Dr. Sinanoğlu, turnuvanın sağlık çalışanlarının arasındaki dostluk ve kardeşliği pekiştirdiğini, aynı zamanda sporun teşvik edildiğini belirterek, organizasyona emeği geçen herkese teşekkür etti.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER