© Malatya Time

Serkan İçelli'den Zehir Zemberek Açıklama: Bu Depremleri Cebine Sokabilir

Malatya'da meydana gelen deprem uzmanlarını ikiye böldü. Sosyal medya hesaplarından atışan deprem bilimcilerin paylaşımları, Malatyalılar tarafından merakla takip ediliyor. Maden teknolojisi ve yer bilimleri uzmanı Serkan İçelli, kendisini eleştiren Deprem Uzmanına sosyal medyada yayımladığı bir video ile cevap verdi. İçelli: "Çeşitli ruhsal problemleri olan şahıs, mesleğimize çamur atarken, açıkta kalan bir yerlerinin farkında değil. Bugün olan depremler de artçı depremlerdir. Buradaki depremleri cebimize sokacağız" dedi.

Maden teknolojisi ve yer bilimleri uzmanı Serkan İçelli, kendisini eleştiren deprem uzmanına cevap verdi. İçelli: "Çeşitli ruhsal problemleri olan şahıs, mesleğimize çamur atarken, açıkta kalan bir yerlerinin farkında değil. Bugünkü deprem Çöşnük Fayının tam ortasında oldu. 6Şubat'ta oluşan depremlerin tetiklemesi sonucu artçı depremler oldu. Bugün olan depremler de artçı depremlerdir. 5.8 şiddetine varacak depremler de olabilir. Kusura bakmayın, üslubumu bozuyorum. Buradaki depremleri cebimize sokacağız. Açıkta kalan yerlerinizin farkına varın. Bana sataşmasaydı bunlardan bahsetmeyecektim. Kendisine daha çok öğreteceğiz. Daha çok ekmek yemesi lazım" dedi. 

BU DEPREMLERİ CEBİNE SOKABİLİR 

İçelli: "Tetiklenmiş bağımsız deprem, diyerek ve daha fayın yerini bilmeyen sözde jeolog! Sismolojiden bihaber, kaya mekaniği, topografya ve uydu görüntüsü okumayı,CBS kullanmayı  bilmeyen birileri ""Deprem olmadı ki artçı olsun "" diye sataşmış. Bu depremleri cebine sokabilir" dedi. 

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER