© Malatya Time

Sevgi BERK / Faturayla Gelen Şok: 160 TL'den 900 TL'ye Yükselmenin Sırrı!

Faturayla gelen şok! 160 TL'lik internet faturanız bir anda 900 TL’ye yükseldi. Sevgi Berk kaleme aldı.

Evinize internet bağlattınız, taahhüdü imzaladınız, her şey harika! 160 TL'lik fatura mı? Oh, ne güzel, iki kahve parasına koca ay boyunca sınırsız internet. Derken... bir gün o fatura gözünüzün önünde 900 TL olarak beliriyor. Evet, 900! Sanki fiber değil, altın kablolardan internet çekiyorlarmış gibi. Peki, bu zam neden? Hadi birlikte çözelim!

İNTERNETE ZAM: MARS'A FİBER DÖŞEMEK ZOR İŞ

Artık belli ki internet kabloları Türkiye’den değil Mars’tan geliyor! O yüzden fiyatları uçurmuşlar. NASA ile iş birliği yapılmış da bizim haberimiz yok. Hatta Elon Musk, Starlink’ten değil Türk internet sağlayıcılarından ilham almış olabilir. Fiyatlar bu hızla giderse uzaydan internet almamız daha ucuz olacak.

900 TL'LİK FATURAYA ÜCRETSİZ EKSTRA: ÜZÜNTÜ ve ŞAŞKINLIK

Faturaya bakarken 900 TL'yi gören abonenin ilk tepkisi: “Acaba yanlış mı gördüm? Bu faturanın yanında bedava psikolojik danışmanlık da var mı?” sorusu oluyor. Ama hayır, sadece "Şaşır ve Öde" paketi. İnternet hızınızla yarışan tek şey, şok dalgaları!

ESKİ MÜŞTERİLERE SADIK FİYATLAR(!): 600 TL 

Sadık müşterilere müjdeli haber: Tamı tamına 300 TL indirim yaparak 600 TL'ye düşürdük! “Teşekkür ederim, çok cömertsiniz!” diyesiniz geliyor, değil mi? Eski müşteri olmak ne büyük bir şans, keşke taahhüt bitmese de hep 160 TL ödediğim günlere dönsem.

...

YAZININ DEVAMINI OKUMAK LÜTFEN BURAYA > TIKLAYINIZ 

 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER