© Malatya Time

Sevgi BERK / Sabah 08:00’de Teknoloji Alışverişi: Lüks mü, Zorunluluk mu?

Apple’ın merakla beklenen iPhone 16 serisi, Apple Watch ve AirPods ile birlikte saat 08:00'de satışa sunulacak! Sevgi Berk'in kaleminden, Malatya'daki teknoloji çılgınlığına dair detaylar ve biraz da ironik bir bakış açısı...

Malatya’nın alışveriş ve yaşam merkezi MalatyaPark, "iPhone 16 Çılgınlığı"na kapılarını 2 saat erken açarak hazırlanan ilk merkezlerden biri oldu. Yani, eğer siz de 20 Eylül Cuma günü sabah 08:00’de eksi birinci katta yer alan teknoloji mağazasının önünde sıraya girecek kadar teknoloji delisiyseniz, kapılardan içeri girebilirsiniz. 10:00’da açılması gereken AVM, siz değerli teknoloji tutkunuz için yarına özel saat 08:00’de açılacak. Yani, teknoloji satın almayı sabah kahvesinden daha önemli görenler için ideal bir çözüm!

APPLE’IN ‘DEVRİM’ ÜRÜNLERİ: ‘ESKİ’ CİHAZDAN FARKI NE?

Apple’ın lansmanda tanıttığı iPhone 16 serisi, yalnızca teknoloji meraklılarının değil, fiyat etiketinin yüksekliğiyle tasarruf severlerin de gözyaşlarını akıttı. Apple Watch ve AirPods serisiyle birlikte MalatyaPark’ta satışa sunulacak olan bu cihazların, eski iPhone’lardan farkının ne olduğu sorusunu akıllara getiriyor. “Acaba 100 bin TL’lik bir telefon alarak kendimizi daha mı özel hissetmeliyiz?” sorusunu da sormak gerek. Belki de bu teknoloji harikalarıyla birlikte hayatımızda köklü değişiklikler yaşayacağız. Ya da belki sadece cep telefonumuzu bir yıl daha değiştirmeden kullanmaya devam edeceğiz.

...

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER