© Malatya Time

Sosyal Politikaların Kalbinde Bir Malatyalı: Öznur Çalık Yeniden Vitrine Çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla Cumhurbaşkanlığı Sosyal ve Gençlik Politikaları Kurulu’na 16 isim atanırken, Malatyalı eski vekil Öznur Çalık da kurula dahil edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki 10 farklı kurula toplam 140 yeni isim görevlendirildi.

SOSYAL VE GENÇLİK POLİTİKALARINA BİR MALATYALI

Ataması yapılan isimler arasında dikkat çeken isimlerden biri de Malatyalı eski milletvekili Öznur Çalık oldu. Çalık, Cumhurbaşkanlığı Sosyal ve Gençlik Politikaları Kurulu’nda görev alacak.

Kurulda Çalık’la birlikte Prof. Dr. Kemal Sayar, Hayati İnanç, Şahika Ercümen gibi alanında tanınan birçok isim yer alıyor. Kurul, gençlik politikalarının geliştirilmesi, sosyal refahın artırılması ve aile yapısının güçlendirilmesi konularında danışmanlık yapacak.

MALATYA SİYASETİNDE ANKARA TEMSİLİ GÜÇLENDİ

Daha önce AK Parti MKYK üyeliği ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Öznur Çalık, yeni dönemde de Malatya’yı Ankara’da güçlü şekilde temsil edecek.

Sosyal ve Gençlik Politikaları Kurulu’na atanan diğer isimler:

Abdulkadir Özbek

Doç. Dr. Ahmet Özdinç

Ali Arif Özzeybek

Prof. Dr. Celalettin Vatandaş

Ebru Baybara Demir

Prof. Dr. Emine Özmete

Hayati İnanç

İdris Kardaş

Dr. İpek Coşkun Armağan

Prof. Dr. Kemal Sayar

Dr. Murat Yılmaz

Öznur Çalık

Prof. Dr. Recep Yıldız

Şahika Ercümen

Tarkan Zengin

Prof. Dr. Veysel Bozkurt

HABER MERKEZİ-MALATYA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER