© Malatya Time

Süre Daralıyor: Malatyalı Öğrenciler İçin 2 Eylül’e Kadar Süre Verildi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2024 YKS sonuçlarına göre üniversite kayıtlarını tamamlayamayan adaylar için mazeret kayıt hakkı tanıdı. Malatyalı öğrenciler, 26 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında üniversitelerine başvurarak kayıtlarını yapabilecekler. Kayıt işlemleri, 2 Eylül saat 17.00’ye kadar devam edecek. Son fırsatı kaçırmamanız için kayıt işlemlerinizi bu tarihe kadar tamamlayın.

YÖK’ün açıklamasına göre, 2024 YKS yerleştirme sonuçları kapsamında üniversite kayıtları 26 Ağustos'ta başlayıp 2 Eylül saat 17.00'ye kadar sürecek. Kayıtlarını bu süre zarfında tamamlamayan adaylar, yerleştirildikleri yükseköğretim kurumlarına başvurarak mazeret kayıt hakkından faydalanabilecekler.

SON GÜN 2 EYLÜL

Malatya'dan üniversiteye kayıt yaptırmayı unutan veya çeşitli sebeplerle kaydını gerçekleştiremeyen öğrencilerin, bu fırsatı kaçırmamaları ve belirtilen tarihler arasında işlemlerini tamamlamaları önem taşıyor. Kayıt işlemlerinin son günü olan 2 Eylül Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar gereken belgelerle birlikte üniversitelere başvurarak kayıtlarını yapmaları gerekmekte.

HABER MERKEZİ-MALATYA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER