© Malatya Time

Trafikte Tartışma Bıçaklı Saldırıya Dönüştü: Zanlı Yakalandı

Malatya'da motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi ağır yaralanırken, zanlı kısa sürede yakalandı. Yaralı şahsın durumu ciddiyetini koruyor.

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde trafikte tartışma, bıçaklı saldırıya dönüştü. Saat 17.30 civarında Fırat Mahallesi’nde meydana gelen olayda, motosiklet sürücüsü T.Ö. ile otomobil sürücüsü M.K. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre, T.Ö., tartışma esnasında M.K.'yı bıçakla yaraladı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan M.K., ilk müdahalenin ardından Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerde bıçaklama olayında kullanıldığı düşünülen suç aletini, bölgeye yakın bir noktada buldu.

ZANLI YAKALANDI

Olay yerinden kaçan zanlı T.Ö. ise kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hastanede tedavi altına alınan M.K.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER