© Malatya Time

Tüfenkci ve Kasapoğlu’ndan Malatya Esnafına Tam Destek!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte Malatya’daki Büyükşehir Belediyesi Geçici Konteyner Ticaret Merkezi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyarette, esnaflarla sıcak sohbetler gerçekleştiren Tüfenkci, hemşehrilerine teşekkür etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti İzmir Milletvekili ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Malatya’da ağırladı. Tüfenkci ve Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesi Geçici Konteyner Ticaret Merkezi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflarla bir araya gelen milletvekilleri, hemşehrileriyle samimi sohbetler gerçekleştirdi.

ESNAF ZİYARETİ...

Ziyaret sırasında esnafları tek tek dinleyen Bülent Tüfenkci, Malatya’daki ticari hayatın pandemi sonrası toparlanma sürecini değerlendirdi. Tüfenkci, esnafın sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini de paylaştı. “Sayın Bakanımızla birlikte hemşehrilerimizle güzel bir pazar sabahında hoş sohbetler gerçekleştirdik” diyen Tüfenkci, esnafa teşekkürlerini iletti.

KASAPOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Ziyaretin ardından, Tüfenkci, Malatya’ya verdikleri desteklerden dolayı Kasapoğlu’na da teşekkür etti. Esnafın memnuniyetini dile getiren Tüfenkci, “Sayın Bakanımızla beraber, esnaflarımızı ziyaret ettik ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER