© Malatya Time

Uzman Erbaş Alımı İçin Düğmeye Basıldı! JGK Başvuruları Başladı

Jandarma Genel Komutanlığı, lojistik ve bando branşlarında 310 uzman erbaş alımı yapacak. Başvurular 23 Ekim-6 Kasım 2024 tarihleri arasında internet üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylardan KPSS'den 50 ve üzeri puan şartı aranıyor. Detaylar haberimizde!

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK), 300 lojistik ve 10 bando alt branşlarında olmak üzere toplam 310 uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 23 Ekim 2024 tarihinde başlayıp, 6 Kasım 2024 tarihinde sona erecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

Uzman erbaş alımı için başvuru yapacak adayların, 1 Ocak 2024 itibarıyla 20 yaşından gün almış ve 27 yaşını bitirmemiş olmaları gerekiyor. Ayrıca, 2023-2024 KPSS’den en az 50 puan almış olma şartı aranıyor. Başvurular sadece internet üzerinden e-Devlet aracılığıyla yapılacak. Posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar, PTS üzerinden e-Devlet kapısı aracılığıyla başvurularını gerçekleştirecek. Başvuru sırasında kimlik, adres ve iletişim bilgilerinin eksiksiz ve doğru bir şekilde girilmesi gerekiyor. Cep telefon numarasının güncel olması ve SMS ile yapılan duyuruların takip edilmesi büyük önem taşıyor.

HABER MERKEZİ-MALATYA
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER