© Malatya Time

Yarım Asırlık Hizmet Sonrası Emeklilik! 84 Yaşındaki Bayram Tekedereli SGK’dan Emekli Oldu

Malatya’da yaşayan 84 yaşındaki Bayram Tekedereli, 56 yıllık çalışma hayatının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğünden emekli oldu. Tekedereli, yarım asırdan fazla süren görev sürecini mutlulukla tamamladı.

Malatya’da yaşayan 84 yaşındaki Bayram Tekedereli, 1966 yılında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğünde kaloriferci olarak başladığı görevinden 56 yıl sonra emekliliğe ayrıldı. Yarım asrı aşkın süre boyunca kesintisiz hizmet veren Tekedereli, işine olan sevgisi ve özverili çalışmalarıyla kurumun gözde personelleri arasında yer aldı.

DEPREM SONRASI YENİ HİZMET BİNASINDA DA ÇALIŞTI

6 Şubat 2023 depremlerinin ardından hasar alan ve yıkılan eski SGK binasında 55 yıl boyunca çalışan Tekedereli, yaklaşık 6 ay boyunca yeni hizmet binasında da görevine devam etti. Çalışma hayatını 14 Ekim 2024 tarihinde tamamlayan Tekedereli, emekliliğe ayrıldı.

“İŞİMİ SEVEREK YAPTIM”

Görev süresi boyunca işini büyük bir sevgi ve titizlikle yaptığını belirten Bayram Tekedereli, emekliliğin kendisi için yeni bir başlangıç olduğunu ifade etti. Emeklilik döneminde sağlığı el verdiği sürece özel işleriyle ilgileneceğini ve emekliliğin tadını çıkaracağını söyledi.

KAYNAK: İHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER