© Malatya Time

Yeşilyurt Belediyesi’nden Depremzede Ailelere Milli Maç Coşkusu: Dev Ekranda Büyük Heyecan!

Yeşilyurt Belediyesi, milli takımın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçı için Samanköy Konteyner Kent’te dev ekran kuracak. Başkan Geçit, milli maçın heyecanını depremzede ailelerle birlikte yaşayacaklarını belirtti.

DEV EKRANDA MİLLİ MAÇ HEYECANI

Yeşilyurt Belediyesi, Malatya’nın en büyük konteyner kentleri arasında yer alan Samanköy Mahallesi’ndeki Konteyner Kent’te özel bir etkinlik düzenliyor. A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçı, depremzede ailelerle birlikte dev ekranda izlenecek.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit’in talimatıyla gerçekleşecek olan organizasyonda, vatandaşlara Türk bayrakları dağıtılacak ve çay ikramında bulunulacak. Başkan Geçit, “Milli maçın heyecanını ve coşkusunu depremzede ailelerimizle birlikte yaşayacağız” dedi.

MAÇ ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK

Samanköy Konteyner Kent’teki etkinlik, bugün Almanya’nın Berlin kentindeki Olimpiyat Stadyumu’nda saat 22:00’de başlayacak olan çeyrek final maçıyla eş zamanlı olarak düzenlenecek. Alan, ay-yıldızlı bayraklarla süslenecek ve vatandaşlar maçın heyecanını birlikte yaşayacak.

BAŞKAN GEÇİT’TEN DESTEK MESAJI

Başkan Geçit, “A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda elde ettiği başarılar hepimizin göğsünü kabartmaya devam etmektedir. Hollanda önünde alacakları güzel bir sonuçla adlarını yarı finale yazdıracaklarına yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Geçit, “Depremzede ailelerimizin rahat bir ortamda milli maç heyecanı yaşaması için her türlü hazırlığı yapıyoruz. Maçın şölen havasında izlenmesi için bayrak dağıtımı yaparak, maç izleme alanını tribüne dönüştüreceğiz” dedi. Maçın sonunda, A Milli Takım’ın başarısının tüm Türkiye’ye büyük bir sevinç yaşatacağına inandıklarını belirtti.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER