© Malatya Time

Yeşilyurt Belediyesi'nden Yeni Dijital Hizmet: ‘E-Bülten’

Yeşilyurt Belediyesi, ilçede yürütülen projeler, hizmetler ve yatırımları vatandaşlara daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaştırmak amacıyla ‘E-Bülten’ hizmetini başlattı. Bu yeni dijital hizmet sayesinde, Yeşilyurt Belediye Yönetimi'nin gerçekleştirdiği hizmetler ve projeler, hem Yeşilyurt Belediyesi’nin resmi internet sayfasında hem de sosyal medya platformlarında düzenli olarak paylaşılacak.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in öncülüğünde başlatılan ‘E-Bülten’ uygulaması, ilçedeki tüm hizmetleri ve projeleri vatandaşlara kolayca ulaştırmayı hedefliyor. Başkan Geçit, ‘Çözüm Odaklı, Şeffaf ve Hesap Verebilirlik’ anlayışını ön plana çıkararak Yeşilyurt'un dört bir yanına kaliteli ve modern yatırımlar taşımayı ilke ediniyor.

İLK SAYI YAYINDA

Yeşilyurt Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘E-Bülten’ ilk sayısı, Yeşilyurt Belediyesi’nin resmi internet sayfasında ‘Aylık Bülten’ bölümünde yayımlandı. Ayrıca, Yeşilyurt Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da paylaşım yapıldı. Aylık bültende, Başkan Geçit’in gerçekleştirdiği toplantılar, mahalle ziyaretleri ve incelemeler ile ilçe genelindeki alt ve üst yapı yatırımları, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler hakkında bilgi ve görseller yer alacak.

VATANDAŞLARA KOLAY ULAŞIM

Vatandaşlar, cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarından dijital ‘E-Bülten’ yayınını takip ederek Yeşilyurt Belediyesinin tüm hizmetlerine daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilecekler. ‘E-Bülten’, her ayın ilk haftasında Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in sosyal medya hesapları, Yeşilyurt Belediyesi’nin resmi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. Ayrıca, vatandaşlara SMS yoluyla da bilgilendirme yapılacak.

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER