© Malatya Time

Yeşilyurt Belediyespor U18 Takımında Koray Doğan’ın Parlayan Yıldızı

Yeşilyurt Belediyespor U18 Takımı’nda forma giyen 17 yaşındaki futbolcu Koray Doğan, gelecekte profesyonel futbolcu olma hedefiyle dikkatleri üzerine çekiyor. İstanbul Yeni Ufukspor'dan transfer olan Doğan, ailesinin desteğiyle daha iyi yerlere gelmek istiyor.

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyespor U18 Takımı, 17 yaşındaki yetenekli futbolcu Koray Doğan ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sezon İstanbul Yeni Ufukspor'dan Malatya'ya transfer olan Koray Doğan, oynadığı futbolla gelecek vaat eden bir yıldız adayı olarak öne çıkıyor.

PROFESYONEL FUTBOLCU OLMA HEDEFİ

Yeşilyurt Belediyespor U18 Takımı’nda gösterdiği performansla göz dolduran Koray, profesyonel bir futbolcu olarak daha iyi mevkilere gelmeyi hedefliyor. Ailesinin desteği ile futbol kariyerine yön vermeye çalışan Doğan, “Her gün kendimi geliştirmek için çalışıyorum. Hedefim, profesyonel futbol hayatıma daha iyi yerlerde devam etmek” şeklinde konuştu.

ALTYAPI SORUMLUSU MAZLUM POLAT’TAN DESTEK

Yeşilyurt Belediyespor Altyapı Sorumlusu Mazlum Polat, 20 yılı aşkın süredir altyapılarda teknik direktörlük yaptığını ve birçok profesyonel oyuncuyu futbola kazandırdığını belirtti. Polat, “Bu sezon tüm kategorilerde mücadele eden bir takım olarak 6 haftadır yenilmedik. 39 gol atarak grupta lider durumdayız” dedi.

KORAY DOĞAN'IN YETENEKLERİNE VURGU

Mazlum Polat, Koray Doğan’ın bireysel yetenekleri konusunda şunları söyledi: “Koray, İstanbul'dan aramıza katıldı. Yetenekli bir kardeşimiz. Kendisinden çok memnunuz. Önümüzdeki yıllarda daha iyi yerlere geleceğinden kuşkumuz yok.” Ayrıca, Koray’ın zaman zaman üst yapı antrenmanlarına da katılacağını belirtti.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER