© Malatya Time

Yeşilyurt Yaz Akşamları Coşkulu Bir Finale Sahne Oldu

Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen "Yeşilyurt Yaz Akşamları" etkinlikleri, Beylerderesi Şehir Parkı'nda gerçekleşen "30 Ağustos Zafer Bayramı" özel programıyla sona erdi. Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Yeşilyurt Kent Konseyi'nin destek verdiği etkinliklere, 7’den 70’e çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikler, sahne şovları, palyaço ve sihirbazlık gösterileri, balon ve köpük şovları, masa tenisi ve badminton gösterileri, çarkıfelek oyunları ve VR gözlüklerle üç boyutlu macera gösterimlerine kadar geniş bir yelpazede gerçekleşti. Çocuklar ve yetişkinler, çalınan hareketli şarkılar eşliğinde eğlenceli vakit geçirirken, sosyal ve sportif aktivitelerle dolu dolu bir akşam yaşadı. Özellikle çocukların yüzündeki mutluluk, etkinliklerin amacına ulaştığını gösterdi.

30 AĞUSTOS COŞKUSU 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ruhuna ve kimliğine uygun olarak düzenlenen kapanış programında birlik ve beraberlik mesajları verildi. Etkinlikte sahne alan Yeşilyurt Belediyesi Kick-Boks ve Tekvando Takımları, özel hazırladıkları gösterilerle büyük beğeni topladı. Vatandaşlar, hemşehrileriyle birlikte coşkulu bir bayram kutlaması yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

SOSYAL ETKİNLİKLER ÖNEMLİ 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, etkinlikler sırasında yaptığı konuşmada, sosyal etkinliklerin deprem travmasının atlatılmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı. Başkan Geçit, "Geçen sene yaşadığımız deprem felaketinin ardından, hemşehrilerimizin üzerindeki stresi azaltmak ve umut aşılamak için başlattığımız etkinliklerimizi bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı özel programıyla tamamlıyoruz. Beylerderesi Şehir Parkımızda oluşan bu güzel tablo bizleri mutlu ediyor. Amacımız, herkesin sosyal hayatını daha nitelikli ve kaliteli hale getirmektir" dedi.

Başkan Geçit, ayrıca, “Bizler bir yandan kalıcı konutlar ve işyerleri için gece gündüz çalışırken, insanlarımızın sosyal hayatını renklendirecek etkinliklerimizi de ihmal etmiyoruz. Bu vesileyle bir kez daha ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımızın özgürlüğü ve bağımsızlığı uğruna şehit düşen tüm kahramanlarımızı saygı ve özlemle yâd ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun," ifadelerini kullandı.

FİNALDE MÜZİK ZİYAFETİ... 

Etkinlikler, Yeşilyurt Kent Konseyi Müzik Çalışma Grubu'nun seslendirdiği şarkılarla sona erdi. Beylerderesi Şehir Parkı'nda yaz akşamlarının tadını çıkaran vatandaşlar, unutulmaz anılarla dolu bir akşam yaşadı. Yeşilyurt Belediyesi'nin düzenlediği bu tür etkinlikler, vatandaşların sosyal hayatını renklendirmeye ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeye devam edecek.

KAYNAK: İHA 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER