Bakan Yerlikaya Açıkladı: Malatya da Dahil 6 İlde Büyük Operasyon, 139 Şüpheli Yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'nın da aralarında bulunduğu 6 ilde düzenlenen büyük operasyonlarla 9 organize suç çetesine yönelik gerçekleştirilen baskınlarda 139 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yakalanan şüpheliler, suç işlemek amacıyla örgüt kurmaktan uyuşturucu ticaretine kadar birçok suçtan soruşturuluyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde organize suç çetelerine yönelik gerçekleştirilen büyük operasyonun detaylarını paylaştı. İzmir, Tekirdağ, Malatya, Bursa, Aydın ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarla 139 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda aralarında elebaşlarının da bulunduğu 9 ayrı suç çetesi çökertildi.
YAKALANAN ŞÜPHELİLERİN İŞLEDİĞİ SUÇLAR
Bakan Yerlikaya, operasyonda yakalanan şüphelilerin, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, tehdit, uyuşturucu madde ticareti gibi çok sayıda suçtan soruşturulduğunu bildirdi. Ayrıca, 103 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet tüfek, çok miktarda uyuşturucu madde ve çek/senet ele geçirildi.
BÜYÜK DARBE: 108 TUTUKLAMA, 21 ADLİ KONTROL
Operasyonların ardından 108 kişi tutuklanırken, 21 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi. Operasyon, Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirildi.
KAYNAK: İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt’a Yeni Şantiye Projeleri: Çırmıktı, Gündüzbey, Hıroğlu ve Molla Kasım’da İnşaat Çalışmaları Başlıyor!
- Malatya’da Geceleri de Açık 24 Saatlik Eczaneler!
- Mart Ayında 6,2 Milyar Lira Yaşlı Ve Engelli Aylığı Hesaplarda!
- Malatya-Adıyaman Karayolu’nda Dehşet Anları! Araç Menfeze Devrildi, Sürücü...
- İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Ramazan Panayırı'nda Çocuklarla Buluştu!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.