dore okulları
Malatya
02 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Sami Er'den Ankara Ziyaretleri: Malatya'nın Yatırımları İçin Bakanlarla Bir Arada

Başkan Sami Er'den Ankara Ziyaretleri: Malatya'nın Yatırımları İçin Bakanlarla Bir Arada
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ankara temasları kapsamında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi. Görüşmelerde Malatya’nın ulaşım, altyapı ve genel yatırımları kapsamlı şekilde ele alınarak, şehrin kalkınması adına önemli istişarelerde bulunuldu.
Narin

 

SAMİ ER, İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA İLE YATIRIMLARI İSTİŞARE ETTİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret ederek, Malatya'da yapılan yatırımlar ve gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında detaylı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Görüşmede, şehrin kalkınması adına yapılan çalışmalar, şu ana kadar kat edilen mesafe ve ilerleyen süreçte atılacak adımlar ele alındı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN MALATYA'YA DESTEK

Başkan Sami Er, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Malatya'ya yapılan yatırımları ve AFAD Başkanlığı'nın projelerini çok yakından takip ettiğini ifade ederek, şehrin kalkınması adına büyük destek verdiklerini belirtti. Başkan Er, "Sağ olsun, Sayın Bakanımız başta AFAD yatırımları olmak üzere Malatya'mız için yapılan tüm projeleri büyük bir titizlikle takip ediyor" dedi.

TEŞEKKÜR MESAJI

Başkan Er, Bakan Yerlikaya'ya şehrimize ve hemşehrilerimize sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, bu iş birliğinin Malatya'nın geleceği için önemli olduğunun altını çizdi.

SAMİ ER, BAKAN ABDULKADİR URALOĞLU İLE ULAŞIM VE ALTYAPI YATIRIMLARINI GÖRÜŞTÜ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek, Malatya'da yapılan ve yapılması planlanan ulaşım ve altyapı yatırımlarını detaylıca istişare etti. Şehrin altyapı ve ulaşım konusundaki ihtiyaçları ve öncelikli projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulan toplantıda, Malatya'nın geleceği için önemli yatırımlar masaya yatırıldı.

BAKAN URALOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Başkan Sami Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Malatya'ya yapılan çalışmalar konusundaki katkılarından dolayı teşekkür ederek, Bakan Uraloğlu'nun Malatya’ya gösterdiği yakın ilgi ve alakadan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Başkan Er, "Malatyamız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Başkan Er, Bakan Uraloğlu ile gerçekleştirilen görüşmenin ardından, Malatya’nın kalkınması ve daha iyi bir altyapıya kavuşması için tüm projelerin hız kesmeden sürdürüleceğini belirtti. Malatya'nın ulaşım altyapısının güçlendirilmesi adına önemli adımlar atılacağını ve bu yönde her türlü desteğin alınacağını ifade etti.

HABER MERKEZİ-MALATYA 


 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-