dore okulları
Malatya
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Beklenen o gün geldi! 2023 model Tofaş Şahin’i vergi dahil 350 bin TL’ye satın almak için…

Beklenen o gün geldi! 2023 model Tofaş Şahin’i vergi dahil 350 bin TL’ye satın almak için…
21 yıl önce üretimi durdurulan Şahin, Etiyopya topraklarında yeniden yeşerdi. Uzun süredir bekleniyordu. Az yakan efsane Tofaş Şahin çılgınlığı için beklenen gün geldi. 2023 model Tofaş Şahin özellikleri ve satış fiyatı ayrıntıları ile haberimizde…
Narin

Tofaş tutkusu kaldığı yerden devam ediyor. Üretim hakları Mısır ve Etiyopya'ya ait olan Tofaş Türkiyede kullanılmak üzere yeniden görücüye çıkıyor. 2012 yılına kadar üretime devam edilen Tofaş bir dönem piyasalardan çekildi. Ancak son yıllarda ortaya çıkan çip krizi nedeniyle üretim hattına tekrar düştü. Yeni yıl ile birlikte Etiyopya'dan müjdeli haber geldi.

Etiyopya üretim merkezinden gelen ilk müjdeli haber Şahin için oldu. Mart ayı itibariyle ilk modelleri gün yüzüne çıktı. Etiyopya'da satışı yapıldığında büyük ilgi gören bu model Türkiye içinde yeniden nostalji yaşatacak. Etiyopya'da üretilerek dünyanın farklı bölgelerine satışı yapılacak olan Şahin için ithal edilecek ülkeler arasında Türkiye'de yer alıyor.

2023 MODEL TOFAŞ ŞAHİN NE KADARA SATILACAK?

Henüz sınırlı sayıda talep varken yeni nesil Tofaş Şahin modelini yurt dışından ülkeye getirerek ikinci el satış sitesine koyan kişiler olduğu da tespit edildi. Geçtiğimiz günlerde ilk kez ikinci el bir sitede paylaşılan ve fiyatı için 700 bin TL nakit biçilen model herkesi şaşırttı. Kısa süre sonra ilan siteden kaldırıldı. Araç satışı mı yapıldı yoksa aracı satmaktan vaz mı geçti sebebi net olarak bilinmezken fiyat listesine dair ilk sinyallerde oluştu.

2023 MODEL TOFAŞ ŞAHİN'İN ÖZELLİKLERİ

2023 model Tofaş Şahin satın almak isteyenler Etiyopya fiyatı üzerinden hesaplandığında Türkiye'de vergileri dahil 350 bin TL ödeyecek. Kesin rakam olarak henüz paylaşılmayan tahmini bu rakam piyasada satışa çıktığında netleşmiş olacak.

Tofaş Şahin tutkunları için nostalji yaşatacak bu ürün satışa çıktığında maliyetini daha da ucuzlatan eksik donanımları ile alıcısının olacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada yeni model üretim Tofaş'ın hava yastığı, klima ya da çift parçalı şasesi eksik varak satışa sunulacağı da ifade edildi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-