dore okulları
Malatya
27 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bu karışım kronik uykusuzluğa son veriyor! Doğal uyku ilacı etkili çayı yatmadan önce bir bardak tüketen…

Bu karışım kronik uykusuzluğa son veriyor! Doğal uyku ilacı etkili çayı yatmadan önce bir bardak tüketen…
Soğuk algınlığından Akciğer iltihaplanmasına, böcek sokmasından sinüzite, cilt hastalıklarından kansere kadar farklı hastalıklara şifa sunan Ekinezya bitkisi mucizelere kapı aralıyor. Uzun süredir uykusuzluk problemi çekenler, anksiyete ve depresyonu sakinleştirerek uykuya geçiş sürecini kolaylaştıran Ekinezya çayını rahatlıkla tüketebilir. Ekinezya çayı faydaları nelerdir, nelere iyi gelir? Ekinezya nasıl tüketilmelidir? İşte detaylar…
Narin

İlk kez Amerika'da keşfedilen ve ardından dünyaya yayılan Ekinezya bitkisi yara tedavisinde, sinüzit ve soğuk algınlığı hastalığında, Egzama, Sedef gibi cilt hastalıklarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Farklı alanlarda sunmuş olduğu bu tedavi edici güçlü etki bir bardak tüketildiğinde vücuda alınabiliyor.

Ekinezya solunum güçlüğü çeken hastaların nefes almasını kolaylaştırıyor. Beyaz kan hücresi üretimini arttırarak antibakteriyel özelliği ile mikrop ve bakteriye karşı savaş açıyor. Bağışıklık sistemini destekleyen Ekinezya soğuk algınlığı ve mevsimsel gribe şifa sunuyor.

Ekinezya'nın içinde bulunan anti inflamatuar özelliği ile iltihapları azaltan etkisi kısa sürede fark ediliyor. A ve E vitamini yönüyle zengin olan Ekinezya, çayı yapılarak düzenli tüketildiğinde farkını hissettiriyor.

EKİNEZYA NASIL TÜKETİLİR?

Ekinezya bitkisi kaynatılarak çayı yapılarak tüketilebilir. Cilt hastalıkları için Ekinezya yaprağı kurutularak zeytinyağı ile karıştırılıp merhem haline getirilerek deri üzerine uygulanabilir. Doğal olarak ilaç üretiminde alternatif bitki kökü olarak kullanılan Ekinezya alternatif tıbbın vazgeçilmez bitkisidir.

Doğal şifa kaynağı olan Ekinezya bitkisi kaynatılıp demlendikten sonra süzülerek günde bir bardak tüketildiğinde soğuk algınlığı ve iltihaba karşı doğal savunma oluşturuyor. Sinüzit hastaları içinde şifa sunuyor. Kurutularak çayı yapılıp tüketilebilir. Ezilerek cilt maskesi olarak kullanılabilir. Yeşil haldeyken sap kısımları kesilerek salataya doğranarak tüketilebilir.

EKİNEZYA ÇAYININ YAN ETKİSİ VAR MIDIR?

Ödem atmaya yardımcı olan, vücudun sindirim sistemini düzenleyen ve bağışıklığını kuvvetlendiren Ekinezya çayı tüketilirken limon ya da bir parça bal ile karıştırılarak içilebilir. Gün içinde en fazla üç bardak içilmesi önerilir. Ekinezya çayı tüketimi 10 günden fazla tüketilirse yan etkisini gösterebilir.

Ekinezya çayını bağışıklık sistemi gelişmemiş olan 1 yaş altı çocuklar asla tüketmemelidir. Bilinen kronik alerjisi bulunan kişilerin de tüketmemesi önerilir. Uzun süredir ilaç kullanan hastaların doktor önerisiyle tüketmesi önerilir.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Attention Required! | Cloudflare

Sorry, you have been blocked

You are unable to access nlinks.xyz

Why have I been blocked?

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

What can I do to resolve this?

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.