dore okulları
Malatya
11 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Calvin Klein İsrail'e destek veriyor mu? Calvin Klein hangi ülkenin markası?

Calvin Klein İsrail'e destek veriyor mu? Calvin Klein hangi ülkenin markası?
İsrail, 7 Ekim'den sonraki baskı ve şiddetli saldırılarla da bölgenin kuzeyinden 400 bin civarında sivili zorla güneye göç ettirdi. İsrail'in hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, camileri, kiliseleri, ambulansları ve mülteci kamplarını ayırt ekmeksizin bombalaması kalıcı ateşkese olan acil ihtiyacı gösteriyor. Türkiye'de İsrail malları, ürünleri ve markaları boykot edilmeye devam ediyor. Peki Calvin Klein İsrail'e destek veriyor mu? Calvin Klein hangi ülkenin markası?
Narin

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 10 bini geçti. Birçok ülkede boykot çağrıları devam ediyor. İsrail'in Gazze'ye uygulaığı orantısız güç ve soykırımdan sonra birçok masum sivil hayatını kaybetti. İsrail markalı ürünler, markalar boykot edilmeye devam ediliyor. Calvin Klein İsrail'e destek veriyor mu? Calvin Klein hangi ülkenin markası?

Calvin Klein İsrail'e destek veriyor mu?

Calvin Klein İsrail'e destek vermiyor. Calvin Klein, İsrail'de faaliyet göstermektedir. Şirketin İsrail'de bir ofisi, mağazası ve üretim tesisi bulunmaktadır. Ancak, şirket, İsrail'in politikalarını destekleyen herhangi bir açıklama veya kampanya yapmamıştır. 2023 yılında, İsrail'deki Filistin halkının maruz kaldığı baskılara karşı çıkan bir açıklama yayınlamıştır. Şirket, "Herkesin özgürlük ve güvenlik içinde yaşama hakkı vardır" dedi. Calvin Klein'ın İsrail'e desteği konusundaki net duruşu, şirketin İsrail'in politikalarını desteklemediğini ve Filistin halkının haklarını savunduğunu göstermektedir.

İsrail'e destek veren markalar, İsrail'de faaliyet göstermenin yanı sıra, İsrail'in politikalarını destekleyen açıklamalar veya kampanyalar yürütür. Bu markalar, genellikle İsrail'in güvenlik kuvvetlerini veya İsrail'in Filistinlilere yönelik baskılarını destekler.

Calvin Klein, bu markalardan farklı olarak, İsrail'in politikalarını destekleyen hiçbir açıklama veya kampanya yapmamıştır. Şirket, İsrail'de faaliyet göstermesine rağmen, İsrail'in politikalarını desteklemediğini açıkça belirtmiştir.

Calvin Klein hangi ülkenin markası?

Calvin Klein, Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde kurulan bir moda markasıdır. 1968 yılında Calvin Klein ve ortağı Barry Schwartz tarafından kurulmuştur. Calvin Klein, başta hazır giyim, iç giyim, aksesuar ve parfüm olmak üzere çeşitli ürünler üretmektedir. Şirket, sade ve minimalist tasarımlarıyla tanınmaktadır. Calvin Klein, dünyanın en popüler moda markalarından biridir. Ürünleri, dünyanın 100'den fazla ülkesinde satılmaktadır.

Calvin Klein'ın merkezi, New York'ta bulunmaktadır. Şirket, dünya çapında yaklaşık 10.000 çalışana sahiptir.

Sonuç olarak, Calvin Klein, Amerika Birleşik Devletleri'nin bir markasıdır. Ancak, ürünleri dünyanın dört bir yanında satılmaktadır.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-