Çamurlu Mahallesi’nde Mahsur Kalan Araç Kurtarıldı, Karla Mücadele 7/24 Devam Ediyor!
![Çamurlu Mahallesi’nde Mahsur Kalan Araç Kurtarıldı, Karla Mücadele 7/24 Devam Ediyor!](https://www.malatyatime.com/images/haberler/2025/02/camurlu-mahallesinde-mahsur-kalan-arac-kurtarildi-karla-mucadele-724-devam-ediyor-1739091238.jpg)
Battalgazi Belediyesi ekipleri, Çamurlu Mahallesi’nde yoğun kar yağışının etkili olduğu bölgede kaygan zemin nedeniyle kara saplanan bir aracı hızlı bir şekilde güvenli bir şekilde kurtardı. Belediyenin karla mücadele ekipleri, kış koşullarında vatandaşların güvenli ulaşımını sağlamak için çalışmalarına 7/24 devam ediyor.
![Narin](https://www.malatyatime.com/images/reklamlar/2023/06/narin-1686342505.jpeg)
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Çamurlu Mahallesi’nde, kaygan zemin nedeniyle bir araç kara saplandı. Olayı fark eden araç sahibi, durumu Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bildirdi. Belediye ekipleri, özel çekme araçlarıyla hızla olay yerine giderek mahsur kalan aracı güvenli bir şekilde çıkararak yolun yeniden ulaşıma açılmasını sağladı.
SÜRÜCÜLERE UYARI
Yoğun kar yağışının etkili olduğu bölgelerde sürüş güvenliğini sağlamak için dikkatli olunması gerektiği belirtilirken, özellikle yüksek rakımlı mahallelerde kış lastiği kullanımının önemine değinildi. Belediyeden yapılan açıklamada, sürücülere ani manevralardan kaçınmaları ve karla mücadele ekiplerinin sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı.
KARLA MÜCADELE 7/24 DEVAM EDİYOR
Battalgazi Belediyesi, vatandaşların güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla 7/24 karla mücadele çalışmalarına devam ettiğini duyurdu. Belediye ekipleri, ana arterler ve tüm mahalle yollarında tuzlama, küreme ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
KAYNAK: İHA
![elsan](https://www.malatyatime.com/images/reklamlar/2023/06/elsan-1686342668.jpeg)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Vefat Edenler
- ASKİ, Türkiye'deki 8 Belediyeyi Ağırladı: "Belediye Hizmetleri Projesi" ile Su ve Kanalizasyon Hizmetleri İyileştirilecek!
- Kar Yağışı Adıyaman, Malatya ve Gaziantep Arasındaki Yollarda Ulaşımı Zorluyor
- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er: Temiz Çevre İçin 1.1 Milyar Lira Yatırım!
- Kocaeli Belediyesi, Deprem Bölgelerinde İnceleme ve İyileştirme Çalışmalarına Başladı!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.