dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

Deprem Uzmanı Naci Görür sitem etti!


Deprem Uzmanı Naci Görür sitem etti!
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş'ın açıklamaları üzerine konuşan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür: "Lütfü Savaş Hatay’da deprem öncesinde kenti güçlendirmek için çok hamle yaptıklarını ve gerekli desteği ve izini alamadıkları için başlayamadıklarını bile anlatıyor. Bu kadar insanımızı nasıl kaybettiğimizi anlıyorsunuz değil mi? Acı, çok acı" dedi.
Narin

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın soruları yanıtladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, katıldığı bir canlı yayında, depreme ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Hangimiz hesap vereceksek verelim, suçumuz varsa istifa ederiz” dedi.

NACİ GÖRÜR: ACI, ÇOK ACI

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür Savaş'ın açıklamaları üzerine şu mesajı paylaştı: "Şu anda Halk TV’de Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş Hatay’da deprem öncesinde kenti güçlendirmek için çok hamle yaptıklarını ve gerekli desteği ve izini alamadıkları için başlayamadıklarını bile anlatıyor. Bu kadar insanımızı nasıl kaybettiğimizi anlıyorsunuz değil mi? Acı, çok acı…" 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!