Down Sendromlu Bilal muhtarlığa soyundu
Tüm Türkiye 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere kilitlenirken, Malatya’da Down Sendromlu Bilal Büyük mahallesinde muhtarlığa aday olarak sahaya çıktı. Resmi olarak aday olamayan Bilal, şimdiden mahallelinin gönüllü muhtarı oldu.
Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesi’nde yaşayan Down Sendromlu Bilal Büyük, seçim sürecinde siyasi parti ve muhtar adaylarının afişlerini görünce heves etti ‘Bende aday olmak istiyorum’ deyince ailesi bu isteğini yerine getirdi. Hazırlanan afiş mahalle girişine asılarak seçim çalışmalarına başlayan Bilal Büyük, kapıda gelen giden vatandaşları selamlıyor arası da esnafı ziyaret ediyor.
MAHALLENİN GÖNÜLÜ MUHTARI OLDU
Resmi olarak adaylığı bulunmayan Bilal Büyük’e mahalle halkı da sahip çıkıyor ve bu hayaline tam destek veriyor. Esnaflar ‘Oylarımız Bilal’e’ diyerek tam destek verirken Bilal’de en büyük projesinin iş ve ekmek vermek olacağını söylüyor. Konuşmakta güçlük yaşayan Bilal’in bu hayali bir gün gerçekleşir mi bilinmez ama Pazar günü yapılacak seçimler öncesi o şimdiden Tandoğan Mahallesi’nin gönüllü muhtarı oldu bile.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Yıkılan Binaların Yalnızca İkisi Yapı Denetimliydi!
- Aile Bakanı Göktaş’tan Sosyal Medya Düzenlemesi: Çocuklar İçin Yeni Dönem Başlıyor!
- Malatya'nın Yeniden Doğuşu: Depremin Ardından Güçlü Bir Gelecek İçin Emek Veriyoruz!
- İstanbul’dan Malatya’ya, 50 İlde Dev Arsa Satışı! Tarihler ve Detaylar Açıklandı!
- Motosiklet Kontrolden Çıktı, 2 Kişi Yaralı! Kaza Görenler Şokta!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.