Elazığ-Malatya Yolunda Korkutan Kaza: Sürücü Sıkıştı

Elazığ-Malatya karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı şeride geçerek takla attı. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Karşı yönden aracın gelmemesi ise olası bir faciayı önledi.

Elazığ-Malatya karayolunun 35’inci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil takla attı. S.D. idaresindeki 44 ADG 739 plakalı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybolmasıyla birlikte karşı şeride geçerek ters döndü.
İTFAİYE EKİPLERİ SEFERBER OLDU
Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, araç içinde sıkışan sürücüyü çıkarmak için zamanla yarıştı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu kurtarılan sürücü, sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı.
BÜYÜK FACİADAN DÖNÜLDÜ
Kazanın olduğu anda karşı şeritten başka bir aracın geçmemesi, olası bir faciayı önledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KAYNAK: İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.