dore okulları
Malatya
14 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Günün Özeti


Günün Özeti
Gündemden öne çıkan haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz.
Narin

 

Ersoy BABA / “Çok işim var çok! Beni meşgul etmeyin”

Yazarlarımızdan Ersoy Baba'nın bu pazar günü kaleme aldığı “Çok işim var çok! Beni meşgul etmeyin” başlıklı yazısı, okurlarından tam not aldı. 

Murat ÇETİN / Şöhret afettir!

Gzeteci-Yazar Murat Çetin'in Diriliş Postası gazetesi okurları için kaleme aldığı yazı merakla takip ediliyor. 

Ebuzer AYDIN / İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde akıl dışı karar!..

Yazarlarımızdan Ebuzer Aydın'ın "İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde akıl dışı karar!.." başlıklı yazısı, ilgiyle takip ediliyor. 

Bakan Yerlikaya duyurdu: Aralarında Malatya'nın da bulunduğu 46 ilde ‘Narkogüç-42’ Operasyonu!

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Malatya'nın da bulunduğu 46 ilde düzenlenen “Narkogüç-42” Operasyonlarında 1 ton 340 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini ve 364 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Malatya'da gece yarısı korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi merkezli 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 23.40’da 7 kilometre derinlikte meydana gelen deprem paniğe neden olurken, kent genelinde herhangi olumsuz durumun yaşanmadığı öğrenildi.

MEGSAŞ sağlıklı ekmekler üretiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ) tarafından Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikasında üretilen ekmek ve unlu mamullerin her aşaması gıda mühendislerinin kontrolünden geçiyor. Böylelikle vatandaşlara sağlıklı, hijyenik, lezzetli ekmek ve unlu mamuller üreten MEGSAŞ, kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Bu lise fabrika gibi çalışıyor: Elazığ'da üretiliyor, Malatya'ya da gönderiliyor

Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bir yılda 5 milyon ciro yaptı. Öğrenciler bir yandan öğrenirken bir yandan da atölyelerde çalışarak ev ekonomilerine katkı sağlıyor. Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teknik Müdür Yardımcısı Fethi Bulut: "Malatya, Tunceli ve Bingöl olmak üzere tüm ofis malzemelerinin tasarımı ve üretimini gerçekleştirdik. Bakanlığımızın ve İl Milli Eğitim ve okul müdürlüğümüzün vermiş olduğu destek ile makine ve teçhizat olarak gerçekten piyasa ile yarışabilecek bir konumdayız" dedi.

Çınar: Hemşerilerimizin sosyal gelişimlerine destek sunuyoruz!

Topsöğüt Yeşilkonak Hizmet Binasını ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin dört bir tarafındaki kültür, sanat ve gençlik merkezlerimizde açtığımız sosyal, kültürel ve hobi amaçlı kurslarla hemşerilerimizin sosyal gelişimlerine destek sunuyoruz" dedi.Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Topsöğüt Yeşilkonak Hizmet Binasındaki sanatsal ve kültürel etkinliklere mahalle sakinleri büyük bir rağbet gösteriyor.

Çarmuzu Mahallesi’ndeki yangın, ekipleri alarma geçirdi!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir evde yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürülürken, ev kullanılmaz hale geldi.Olay, sabah saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi’nde meydana geldi.

Gürkan: Atıl vaziyetteki bina Malatya'ya kazandırıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti. 

26 ilin AK Parti adayları belli oldu... ’İstanbul Muradına Kavuşacak’

AK Parti aralarında İstanbul ve Bursa'nın da olduğu 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda duyurdu. "Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız kararlıyız" sloganıyla "Yeniden İstanbul Yeniden Ak Parti" mottosuyla adayları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul muradına kavuşacak" diyerek İstanbul Milletvekili Murat Kurum'u açıkladı. Malatya adayının kim olacağı ise merakla bekleniyor.

Malatya'da vefat edenler

Malatya'da 11 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar 

Gram altın bin 960 lira seviyesinde, çeyrek altın fiyatları ise 3 bin 200 lira seviyesinde işlem görüyor.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 9 derece olacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-